admin

Takime, Evente dhe Konferenca

Takimet, konferencat, eventet dhe ekspozitat janë një shtytës kryesor i destinacioneve turistike në të gjithë globin. Bota e ngjarjeve ka nevojë për profesionistë që kanë aftësi dhe besim për të identifikuar mundësitë e ardhshme dhe për t’i bërë ngjarjet të suksesshme. Euro Sky Travel Club ofron asistencë të plotë teknike në ofrimin e organizmit te …

Takime, Evente dhe Konferenca Read More »

Hotele dhe makina me qira

Hotelet Ne kemi akses në Sistemet më të rëndësishme të  rezervimeve te hotelit , për ti përmbushur nevojat hoteliere të klientëve tanë. Nëpërmjet këtyre sistemeve të rezervimi ne kemi akses në tarifa speciale. Të përfshira në sistem janë markat dhe zinxhirët globalë të hoteleve. Të gjitha rezervimet do t’i kenë të bashkangjitur  konfirmimet me shkrim, …

Hotele dhe makina me qira Read More »

Menaxhimi i udhëtimit

Shprehja ‘Shërbimet e Menaxhimit të Udhëtimit’ (TMS) përfshin jo vetëm rregullimin bazë të planeve të udhëtimit dhe itinerareve të përshtatshme, por edhe negocimin me furnitorët për tarifat dhe kushtet preferenciale, miratimin dhe zbatimin e politikave të udhëtimit të korporatave, mbledhjen e të dhënave për të lejuar klienti të ‘njohë biznesin e tij’, të ofrojë mbështetje …

Menaxhimi i udhëtimit Read More »